Kunci Gitar Happy Asmara - Akord Dasar Cocote Tonggo

loading image...

Capo ♪ fret 3

Intro : Am... Am...

      Am
iki cerito urip ono ing deso..
         Am
nandang urip bebarengan karo tonggo..
          Dm
ra kuat mangan dirasani
        Am
mangan enak yo di iri
       E                  Am
kudu piye.. anggonku nyikapi..

      Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe..
          Am
seneng ngurusi urusane tanggane..
       Dm
aku mlarat mbok ece
       Am
jare keset nyambut gawe
      E                       Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         G
kuat nyandang mbok iri
      C
tuku opo mbok rasani
          F                 E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

Reff :
  Am
 ajur nduwe tonggo kowe..
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane..
           F
 yen tak pikir, yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe..
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane..
        F
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Am 
 suwe-suwe mati dewe..

Musik : Am... Am...
        Am..Dm Am E..Am..

      Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe..
          Am
seneng ngurusi urusane tanggane..
       Dm
aku mlarat mbok ece
       Am
jare keset nyambut gawe
      E                       Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         G
kuat nyandang mbok iri
      C
tuku opo mbok rasani
          F                 E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

Reff :
  Am
 ajur nduwe tonggo kowe..
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane..
           F
 yen tak pikir, yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe..
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane..
        F
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..

  Am
 ajur nduwe tonggo kowe..
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane..
           F
 yen tak pikir, yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe..
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane..
        F
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..

        F
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Am 
 suwe-suwe mati dewe..

Outro : Am... Am...

Catatan :
Lagu ini pertama kali dipopulerkan oleh 
Wawan Sudjono - Cocote Tonggo

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm... Cm...

      Cm
iki cerito urip ono ing deso..
         Cm
nandang urip bebarengan karo tonggo..
          Fm
ra kuat mangan dirasani
        Cm
mangan enak yo di iri
       G                  Cm
kudu piye.. anggonku nyikapi..

      Cm
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe..
          Cm
seneng ngurusi urusane tanggane..
       Fm
aku mlarat mbok ece
       Cm
jare keset nyambut gawe
      G                       Cm
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         Bb
kuat nyandang mbok iri
      D#
tuku opo mbok rasani
          G#                G
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

Reff :
  Cm
 ajur nduwe tonggo kowe..
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane..
           G#
 yen tak pikir, yen tak gagas
     G#        G
 marai emosi wae..

   Cm
 remuk nduwe tonggo kowe..
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane..
        G#
 tak esemi lan tak njarke
        G#               G
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Cm..
 suwe-suwe mati dewe..

Musik : Cm... Cm...
        Cm..Fm Cm G..Cm..

      Cm
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe..
          Cm
seneng ngurusi urusane tanggane..
       Fm
aku mlarat mbok ece
       Cm
jare keset nyambut gawe
      G                       Cm
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         Bb
kuat nyandang mbok iri
      D#
tuku opo mbok rasani
          G#                G
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

Reff :
  Cm
 ajur nduwe tonggo kowe..
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane..
           G#
 yen tak pikir, yen tak gagas
     G#        G
 marai emosi wae..

   Cm
 remuk nduwe tonggo kowe..
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane..
        G#
 tak esemi lan tak njarke
        G#               G
 suwe-suwe rak yo mati dewe..

  Cm
 ajur nduwe tonggo kowe..
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane..
           G#
 yen tak pikir, yen tak gagas
     G#        G
 marai emosi wae..

   Cm
 remuk nduwe tonggo kowe..
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane..
        G#
 tak esemi lan tak njarke
        G#               G
 suwe-suwe rak yo mati dewe..

        G#
 tak esemi lan tak njarke
        G#               G
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Cm..
 suwe-suwe mati dewe..

Outro : Cm... Cm...

Chord Happy Asmara - Cocote Tonggo

Lihat semua :

  • Chord Happy Asmara
  • Artikel Lainnya dalam Topik Chordtela Angga Candra

    Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *
    *